Huolto- ja ylläpitopalvelut

Huolto- ja ylläpitopalvelut 24/7/365

Hyödy järjestelmien ja ohjelmistojen päivityksistä osana asiakkuuttasi

Järjestelmän käyttötuki

Kulunvalvontajärjestelmän huolto- ja ylläpitopalvelut takaavat toimintasi jatkuvuuden.

Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia huolto- ja ylläpitopalveluita, jotka varmistavat Visy-järjestelmien ja -laitteiston optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Asiantunteva tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka huolehtivat toimintasi jatkuvuudesta ja auttavat arjessa järjestelmien käytössä.

 

Oletko jo Visy Support -asiakas? Ota yhteyttä tukeen

 

Palvelumme

Ennaltaehkäisevä huolto

Kulunvalvontajärjestelmän huolto- ja ylläpitopalvelut takaavat toimintasi jatkuvuuden. Huolehdimme laitteistosi säännöllisestä tarkastuksesta ja ylläpidosta ennaltaehkäistäksemme mahdollisia vikoja ja varmistaaksemme niiden pitkäikäisyyden. Tämä auttaa minimoimaan odottamattomat käyttökatkokset ja tehostaa laitteiston suorituskykyä.

Korjaava huolto

Jos laitteistossasi ilmenee ongelmia, nopea reagointi on avainasemassa. Tarjoamme tehokasta korjaavaa huoltoa, joka palauttaa laitteesi normaaliin toimintaan mahdollisimman nopeasti. Asiantuntijamme varmistavat, että ongelmat korjataan perusteellisesti ja kestävästi.

 

 

Ohjelmistopäivitykset

Pidämme huolen siitä, että käytössäsi oleva ohjelmisto on aina ajan tasalla. Säännölliset päivitykset parantavat tietoturvaa ja varmistavat, että hyödyt uusimmista toiminnallisuuksista.

24/7-tuki

Tarjoamme asiakkaillemme ympärivuorokautisen tuen mahdollisten ongelmatilanteiden varalta. Voit luottaa siihen, että apu on saatavilla juuri silloin, kun sitä tarvitset.

 

Haluatko päivittää Visy-järjestelmääsi tai tehdä lisätilauksen esimerkiksi RFID-tunnisteille?

Ota yhteyttä myyntiin sales@visy.fi

Tilaukset orders@visy.fi