Meistä

Visy on tamperelainen vuonna 1994 perustettu IT-alan yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan erilaisia konenäköön perustuvia ohjelmistosovelluksia ja kulunhallinnan järjestelmiä teollisuus- ja satamakohteisiin.

 

Merkintunnistusohjelmistot ja kulunvalvontasovellukset ovat Visyn oma kehittämiä teknologioita. Tuotekehitys on ollut keskeisessä osassa jo yrityksen perustamisesta lähtien, ja mahdollistanut kokonaisvaltaisten automaatioratkaisujen toimittamisen sekä järjestelmien skaalautuvuuden erilaisten alueiden tarpeisiin. Visyn järjestelmillä asiakkaat hallitsevat kaikkea aluellaan tapahtuvaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä, sekä tunnistavat automaattisesti vierailevat ajoneuvot ja rekisteröivät rahdin.

 

 

 

 

Vuonna 2021 Visystä tuli osa ruotsalaista Sensebit Groupia. Sensebit Groupiin kuuluvat Sensebit AB, Trafikia ja Visy. Sensebit on yhdessä tytäryhtiönsä Trafikian kanssa pohjoismainen markkinajohtaja liikennetietojen keräämisessä ja analysoinnissa. Yhdessä Visy, Sensebit ja Trafikia mahdollistavat asiakkailleen entistä kattavammat ja älykkäämmät työkalut liikenteen seurantaan, optimointiin ja hallintaan.

 

Oletko kiinnostunut työskentelystä Visyllä?

Tutustu urasivuihimme